Minicamping Nieuw Beekdal

Minicamping Nieuw Beekdal is een Kampeerterrein gelegen aan Apeldoornseweg 182 in Otterlo.

Meer informatie over Minicamping Nieuw Beekdal in Otterlo

Op de SVR Minicamping Nieuw Beekdal in Otterlo kunt u genieten van rust en ontspanning. De camping ligt in het buitengebied van Otterlo, op de prachtige Veluwe, bekend om het Nationale Park "De Hoge Veluwe" en het Kröller-Müller Museum. De camping biedt kampeerplekken met stroomaansluiting en watertappunten, en er is de mogelijkheid om privésanitair te huren. Het terrein heeft ook een sauna en een recreatieruimte. In de omgeving vindt u diverse natuurgebieden met wandel-, fiets- en paardrijmogelijkheden, en er is veel wild te zien. Een bijzondere bezienswaardigheid is de Veluwse schaapskooi, waar de schapen dagelijks de hei opgaan onder begeleiding van een schaapsherder. Kortom, een ideale plek voor rust en natuur op de Veluwe.

Wil je weten wat Minicamping Nieuw Beekdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping Nieuw Beekdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping Nieuw Beekdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping Nieuw Beekdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Minicamping Nieuw Beekdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping Nieuw Beekdal

Bezoekers bekeken ook