Minicamping 't Kikkergat

Minicamping 't Kikkergat is een Kampeerterrein gelegen aan Lange Heideweg 7 in Otterlo.

Meer informatie over Minicamping 't Kikkergat in Otterlo

Camping 't Kikkergat in Otterlo is een rustige, kleinschalige SVR-camping gelegen aan een bosrand net buiten het gezellige centrum van Otterlo op de Veluwe. De camping is eigendom van de familie Evertse en bestaat sinds 1991. Van 5 plaatsen is de camping gegroeid naar 25 tourplaatsen. De omgeving biedt uitgestrekte heidevelden, prachtige bossen en het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Ook het gezellige plaatsje Otterlo en steden als Apeldoorn en Arnhem zijn in de buurt. Op de camping zijn diverse faciliteiten zoals een mooi ligveld, goed verzorgd sanitair, een overdekte fietsenstalling en watertappunten. De staanplaatsen zijn voorzien van tegels en kunstgras. Donateurs van de SVR betalen € 22,50 voor 2 personen per nacht, niet-donateurs betalen een toeslag van € 3,00 per nacht. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. De camping is geopend van 15 maart tot 31 oktober. Gratis Wi-Fi is beschikbaar op de hele camping en er zijn speciale camperplaatsen beschikbaar. Contactgegevens van de camping zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Minicamping 't Kikkergat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping 't Kikkergat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping 't Kikkergat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping 't Kikkergat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Minicamping 't Kikkergat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping ’t Kikkergat

Bezoekers bekeken ook