Minox

Minox is een Softwarebedrijf gelegen aan Lunet 3A in Veenendaal.

Meer informatie over Minox in Veenendaal

Minox is een boekhoudsoftwarebedrijf dat software ontwikkelt voor administratiekantoren. Ze streven naar 100% realtime boekhouden en luisteren naar de wensen van hun klanten om de beste oplossing te bieden. Hun software is eenvoudig en heeft handige functies zoals snelle boekingen en directe correcties. Ze bieden ook online boekhouden aan, waardoor bedrijven kunnen groeien zonder belemmeringen. Minox is voortdurend bezig om de software nog beter en efficiënter te maken en biedt persoonlijke ondersteuning aan hun klanten. Ze hebben een boekingsrobot, RGS Analyzer, Kolommenbalans, Facturatie en Bizcuit als specialistische oplossingen. De support van Minox wordt beoordeeld met een 10 en ze hebben een landelijk netwerk van accountants die ondersteuning bieden. Daarnaast biedt Minox ook koppelingen met andere systemen en heeft het recentelijk nieuwe functies toegevoegd, zoals realtime automatische bankverwerking en een efficiënter verkoopproces. Online boekhouden is het bijhouden en verwerken van facturen en administratieve documenten. Het wordt steeds meer geautomatiseerd door moderne technieken zoals Scan & Herken en bankintegratie. Een goede boekhouding is verplicht en met online boekhouden voldoe je aan de bewaarplicht. Startende ondernemers twijfelen vaak of ze de boekhouding zelf moeten doen of moeten uitbesteden. Met een goed boekhoudprogramma kan het grootste deel geautomatiseerd worden en kunnen ze samenwerken met.

Wil je weten wat Minox verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minox of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minox? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minox het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Minox reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minox

Bezoekers bekeken ook