Miss Jo Nails

Miss Jo Nails is een Nagelstudio gelegen aan Bart van der Leckstraat 16 in Ede.

Meer informatie over Miss Jo Nails in Ede

Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe website met een webshop bij Miss Jo Nails. Ze bieden kwaliteitsservices voor mooie resultaten, zoals manicure, gelpolish en acryl/powergel voor verlengde nagels. Ze hebben ook andere services beschikbaar en je kunt contact met hen opnemen om een persoonlijke nagelafspraak samen te stellen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur, met een pauze van 12:00 tot 13:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn ze gesloten. Je kunt contact met hen opnemen via e-mail of WhatsApp. Bedankt voor je inzending!

Wil je weten wat Miss Jo Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Miss Jo Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Miss Jo Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Miss Jo Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Miss Jo Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Miss Jo Nails

Bezoekers bekeken ook