Mixed Hockey Club Ede

Mixed Hockey Club Ede is een Hockeyclub gelegen aan Bosrand 17 in Ede.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Ede in Ede

Mijn team heeft belangrijk nieuws te delen. Allereerst willen we laten weten dat het trainingsschema van 23 tot 27 oktober wordt gewijzigd vanwege de Gold Cup D1. Daarnaast willen we de tussenstand van de Grote Clubactie delen. Verder hebben we een speciale aanbieding van Trockey voor de ouders van jeugdleden. We willen ook benadrukken dat het belangrijk is om alle ballen te verzamelen. Vergeet ook niet om te stemmen voor de Rabo Clubsupport. Verder zijn we op zoek naar ballenkinderen en op 20 september is er een opleidingsbijeenkomst voor de trainers van de Jongste Jeugd. Tot slot willen we het trainingsschema van 2023 delen.

Wil je weten wat Mixed Hockey Club Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mixed Hockey Club Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Mixed Hockey Club Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mixed Hockey Club Ede

Bezoekers bekeken ook