Mr Sushi Ede

Mr Sushi Ede is een Restaurant gelegen aan Bellestein 57 in Ede.

Meer informatie over Mr Sushi Ede in Ede

Ben je nieuwsgierig naar ons menu? Scroll dan naar beneden om onze menukaart te bekijken en direct te bestellen! Onze klanten geven ons 5 sterren na 1037 beoordelingen, dus bestel en ervaar het zelf! Meld je aan voor onze nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bij elke besteding van €10,00 spaar je 1 punt en bij 30 punten krijg je een gratis Sushi Box C. Download onze app voor Android en iOS om sneller en eenvoudiger te bestellen. Houd ook onze website en app in de gaten voor nieuwe acties en aanbiedingen. Bekijk hieronder welke gerechten het meest populair zijn en bestel direct!

Wil je weten wat Mr Sushi Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mr Sushi Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mr Sushi Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mr Sushi Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Mr Sushi Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mr Sushi Ede

Bezoekers bekeken ook