MTB-Centrum-Veluwe

MTB-Centrum-Veluwe is een Fietsenwinkel gelegen aan Kattenbroekerweg 4 in Lunteren.

Meer informatie over MTB-Centrum-Veluwe in Lunteren

Ons mountainbike avontuur op de Veluwe begint bij het MTB-centrum in Lunteren. Hier verhuren, verkopen en repareren ze mountainbikes. Het centrum is gelegen vlakbij het middelpunt van Nederland en Het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vanaf deze locatie kun je rechtstreeks naar de nieuwste routes van de Gemeente Ede fietsen. Deze routes bestaan uit 4 spectaculaire routes met klimmetjes, snelle afdalingen en scherpe bochten. Er is ook een kids mtb route. Het centrum kan advies geven voor beginners en wedstrijdrijders. Na aankomst wordt de juiste maat mountainbike voor je klaargezet en kun je op pad voor een avontuur op de Veluwe, waarbij de kans groot is om herten of wilde zwijnen te zien. Na afloop kun je onder de veranda bij het centrum bijkomen en omkleden. Daarnaast biedt het centrum luxe overnachtingen in Mongoolse Yurts aan, waar je kunt genieten van comfortabel kamperen en 's avonds kunt ontspannen in de houtgestookte hottub of bij het kampvuur in de grote Tipi.

Wil je weten wat MTB-Centrum-Veluwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MTB-Centrum-Veluwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MTB-Centrum-Veluwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MTB-Centrum-Veluwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar MTB-Centrum-Veluwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MTB-Centrum-Veluwe

Bezoekers bekeken ook