NGK de Proosdij Ede

NGK de Proosdij Ede is een Kerk gelegen aan Veenderweg 193 in Ede.

Meer informatie over NGK de Proosdij Ede in Ede

De Proosdijkerk in Ede is een Nederlandse Gereformeerde Kerk met bijna 1.000 leden. Een deel van de leden komt oorspronkelijk uit andere kerkgenootschappen, terwijl anderen geen kerkelijke achtergrond hebben. Om het contact tussen gemeenteleden te vergemakkelijken, zijn de kerkleden onderverdeeld in 6 wijken en buurtgroepen. Elke wijk heeft een contactpersoon, pastoraal medewerker, diaken en pastoraal ouderling. Iedereen is welkom in de kerk, waar op zondag om 10:00 uur een bijeenkomst van ongeveer een uur plaatsvindt. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie of thee. Op de website kan men alvast een indruk krijgen van de kerk en online diensten bekijken. Voor vragen of persoonlijk contact is er de mogelijkheid om met de kerk in contact te komen.

Wil je weten wat NGK de Proosdij Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NGK de Proosdij Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NGK de Proosdij Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NGK de Proosdij Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar NGK de Proosdij Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NGK de Proosdij Ede

Bezoekers bekeken ook