Nieuw-Apostolische Kerk

Nieuw-Apostolische Kerk is een Christelijke kerk gelegen aan Regentesseplein in Ede.

Meer informatie over Nieuw-Apostolische Kerk in Ede

Op de website van de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland kunnen bezoekers alle informatie vinden over de kerk op landelijk en lokaal niveau. De visie van de kerk is dat mensen zich thuis voelen en hun leven inrichten naar het evangelie van Jezus Christus. De missie van de kerk is om mensen het evangelie te onderwijzen en hen te dopen met water en Heilige Geest. Daarnaast wordt zielzorg verleend en wordt er gestreefd naar een hartelijke onderlinge verbondenheid. In de landelijke nieuwsbrief wordt onder andere aangekondigd dat er ambtsrust wordt verleend aan apostel P. Klene en dat er een nieuwe apostel zal worden gewijd. Er worden ook evenementen en activiteiten aangekondigd, zoals een kinderdag, een landelijke muziekdag en een mannenkoordag. Daarnaast worden er bijzondere momenten in verschillende gemeentes besproken, zoals een huwelijkszegen, ambtsrustverlening en de wijding van de eerste vrouwelijke diaken in Nederland. Ook worden er interessante links en contactinformatie gegeven.

Wil je weten wat Nieuw-Apostolische Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nieuw-Apostolische Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nieuw-Apostolische Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuw-Apostolische Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Nieuw-Apostolische Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nieuw-Apostolische Kerk

Bezoekers bekeken ook