Nieuwe Kerk / De Rank

Nieuwe Kerk / De Rank is een Hervormde kerk gelegen aan Verlengde Maanderweg 33 in Ede.

Meer informatie over Nieuwe Kerk / De Rank in Ede

De Nieuwe Kerkgemeente in Ede heeft als opdracht om Jezus te kennen en Hem bekend te maken. Ze willen de blijde boodschap van het evangelie delen met anderen en hen in contact brengen met God en zijn liefde. Iedereen is welkom, ongeacht wie je bent of wat je meebrengt. De gemeente is op zoek naar een jongerenwerker die jongeren wil betrekken bij het geloof. Op de gemeentedag van de Nieuwe Kerk werd het jaarthema 'Ga mee!' gepresenteerd, waarbij de gemeente wordt uitgedaagd om samen met andere gelovigen en mensen van goede wil te getuigen van geloof, hoop en liefde. Daarnaast bieden ze de Alphacursus aan, een introductie in het christelijk geloof voor iedereen. Het adres van het kerkgebouw is Verlengde Maanderweg 33 in Ede.

Wil je weten wat Nieuwe Kerk / De Rank verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nieuwe Kerk / De Rank of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nieuwe Kerk / De Rank? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuwe Kerk / De Rank het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Nieuwe Kerk / De Rank reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nieuwe Kerk / De Rank

Bezoekers bekeken ook