Nieuwe Sirena

Nieuwe Sirena is een Afhaalpizza gelegen aan Stationsweg 122b in Ede.

Meer informatie over Nieuwe Sirena in Ede

Het afhaal/bezorgcentrum van pizzeria Sirena is een belangrijke plek om je favoriete pizza's te bestellen. Je kunt contact opnemen met het centrum voor informatie over bezorgtijden en andere vragen die je hebt. Het is handig om te weten dat je zowel kunt afhalen als laten bezorgen. Ze bieden een breed scala aan bezorgtijden, zodat je altijd op het juiste moment kunt genieten van je pizza. Het is een populaire plek, dus het is verstandig om van tevoren te bellen en je bestelling door te geven. Met de contactinformatie die hier wordt gegeven, kun je snel en gemakkelijk je pizza bestellen. Dus ga naar het afhaal/bezorgcentrum van pizzeria Sirena en geniet van een heerlijke pizza zoals jij het wilt, wanneer je maar wilt.

Wil je weten wat Nieuwe Sirena verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nieuwe Sirena of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nieuwe Sirena? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuwe Sirena het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Nieuwe Sirena reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nieuwe Sirena

Bezoekers bekeken ook