Nikki's Nails & More

Nikki's Nails & More is een Nagelstudio gelegen aan Binnenhof 2 in Ede.

Meer informatie over Nikki's Nails & More in Ede

Er staan weer vlechtworkshops gepland! Er worden verschillende soorten vlechten geleerd, zoals standaard in- en opvlechten, visgraat, twisters en slangenvlechtjes. Er zijn ook workshops voor gevorderden, zoals het vlechten met 4 stengels. Er kunnen maximaal 4 personen deelnemen en er zijn oefenhoofden beschikbaar. De workshops vinden plaats op verschillende data in september. Daarnaast is er goed nieuws voor de nagelsalon, want vanaf 11 mei mogen klanten weer ontvangen worden. Er gelden wel bepaalde voorwaarden, zoals thuisblijven bij klachten en het volgen van hygiënemaatregelen. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar wel mogelijk tegen een meerprijs. Als je interesse hebt in een vlechtworkshop, kun je een berichtje sturen om te kijken of er nog plek is of om samen een workshop te plannen.

Wil je weten wat Nikki's Nails & More verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nikki's Nails & More of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nikki's Nails & More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nikki's Nails & More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Nikki's Nails & More reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nikki’s Nails & More

Bezoekers bekeken ook