Nova's Hair Salon

Nova's Hair Salon is een Kapper gelegen aan Van Heemskerckstraat 4 in Ede.

Meer informatie over Nova's Hair Salon in Ede

Nova Hair & Beauty is een haarsalon in Utrecht, vlakbij het bruisende Neude. De salon heeft een relaxte sfeer en biedt klanten de mogelijkheid om tot rust te komen en te genieten van een kop koffie of cappuccino. Het belangrijkste doel is dat klanten tevreden zijn en hun haar van goede kwaliteit blijft. Daarom wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke producten van L'anza Healing Haircare. Naast haarbehandelingen biedt de salon ook interieur accessoires aan. Er zijn verschillende knip- en stylingbehandelingen beschikbaar voor zowel dames als heren en kinderen. De prijzen variëren afhankelijk van de lengte, dikte en kwaliteit van het haar. Daarnaast worden er ook kleurbehandelingen en treatments aangeboden. De salon is gevestigd aan de Predikherenstraat 10 en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Nova's Hair Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nova's Hair Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nova's Hair Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nova's Hair Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Nova's Hair Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nova’s Hair Salon

Bezoekers bekeken ook