NsLookup

NsLookup is een Softwarebedrijf gelegen aan Het Carré 53 in Ede.

Meer informatie over NsLookup in Ede

Met behulp van deze online tool kun je alle DNS-records voor een domeinnaam vinden. Je kunt bijvoorbeeld proberen om de DNS-records van wikipedia.org of www.twitter.com te bekijken. Deze online nslookup is een webgebaseerde DNS-client die DNS-records opvraagt voor een opgegeven domeinnaam. Het biedt dezelfde informatie als command line-tools zoals dig en nslookup, maar dan vanuit het gemak van je webbrowser. Nslookup.io cacheert de DNS-responses niet die het toont, maar de geraadpleegde DNS-servers doen dit meestal wel. Behalve de gezaghebbende DNS-servers, zij serveren nooit gecachte DNS-records. Om online nslookup te gebruiken, hoef je alleen maar een domeinnaam in te voeren in de zoekbalk en op 'enter' te drukken. Dit brengt je naar een overzicht van de DNS-records voor de opgegeven domeinnaam. Achter de schermen zal NsLookup.io een DNS-server bevragen voor DNS-records zonder de resultaten te cachen. Je kunt kiezen uit verschillende DNS-servers op de resultatenpagina. Dit omvat populaire openbare DNS-servers, de gezaghebbende DNS-server voor het opgegeven domein en lokale DNS-servers over de hele wereld. Standaard worden alleen A, AAAA, CNAME, TXT, NS, MX en SOA-records getoond, maar je kunt ook extra recordtypen selecteren. Deze online nslookup kan in veel situaties een handige tool zijn. Bijvoorbeeld wanneer je de DNS-records van je eigen domein configureert, wil je misschien controleren of je ze correct hebt geconfigureerd. Je kunt dit doen.

Wil je weten wat NsLookup verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NsLookup of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NsLookup? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NsLookup het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar NsLookup reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NsLookup

Bezoekers bekeken ook