Onderwatersportvereniging "De Heiduikers"

Onderwatersportvereniging "De Heiduikers" is een Zwemvereniging gelegen aan Postbus 84 in Ede.

Meer informatie over Onderwatersportvereniging "De Heiduikers" in Ede

Vandaag was een spannende en opwindende dag voor OWSV De Heiduikers uit Ede. Ze gingen namelijk naar Bussloo om daar te duiken. Met een grote groep enthousiaste duikers vertrokken ze naar de duiklocatie. Eenmaal aangekomen stonden er al bussen klaar om hen naar de plek te brengen waar ze het water in konden. Het was een fantastische dag met perfect duikweer. De duikers genoten volop van het verkennen van de onderwaterwereld. Er waren prachtige vissen en planten te zien. Iedereen was erg enthousiast en had een geweldige tijd. Na een dag vol avontuur keerden de duikers vermoeid maar voldaan terug naar Ede. Het was een geslaagde dag voor OWSV De Heiduikers!

Wil je weten wat Onderwatersportvereniging "De Heiduikers" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onderwatersportvereniging "De Heiduikers" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onderwatersportvereniging "De Heiduikers"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onderwatersportvereniging "De Heiduikers" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Onderwatersportvereniging "De Heiduikers" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onderwatersportvereniging “De Heiduikers”

Bezoekers bekeken ook