Ontmoetingskerk Ede

Ontmoetingskerk Ede is een Kerk gelegen aan Zuilestein 1 in Ede.

Meer informatie over Ontmoetingskerk Ede in Ede

Onze kerk heeft twee gemeentes en meer dan 1200 leden van alle leeftijden. We nodigen je uit om onze kerk, onze diensten en waar we in geloven te ontdekken. Je kunt onze kerk bezoeken tijdens een van onze kerkdiensten, de eerstvolgende is op 29 oktober om 9:00 uur. We delen ook dagelijks een woord van God, waarin hij ons genadig wil zijn en ons wil zegenen. In de Ontmoetingskerk komen de twee gemeentes samen om God en elkaar te ontmoeten. We hebben ook nieuws over dominee Roel Kelder, die recentelijk zijn intrede heeft gedaan in Ede Noord en het beroep van GKv Ede Noord heeft aanvaard. Als je nieuw bent in onze gemeente, heten we je van harte welkom en begrijpen we dat je vragen hebt over hoe alles werkt en wat je kunt verwachten.

Wil je weten wat Ontmoetingskerk Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ontmoetingskerk Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ontmoetingskerk Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ontmoetingskerk Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Ontmoetingskerk Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ontmoetingskerk Ede

Bezoekers bekeken ook