Ontmoetingskerk

Ontmoetingskerk is een Kerk gelegen aan Emmalaan 1 in Bennekom.

Meer informatie over Ontmoetingskerk in Bennekom

Op de website van De Ontmoeting kun je een programma vinden met activiteiten voor bezinning en bezieling. Je kunt je aanmelden via de site en meedoen aan activiteiten zoals forest bathing, gesprekken over een nieuwe tijd, schrijven over zin in je leven en het verwonderen over de wijsheid van Charlie Chaplin. Daarnaast worden er ook vieringen georganiseerd die je kunt bekijken of terugkijken op de website. Verder zijn er nieuwsberichten te vinden over onder andere het Taalcafé in De Ontmoeting, gedichten bij stiltewandelingen en teksten bij het aansteken van kaarsen. Op de agenda staan diverse activiteiten zoals Sacred Circle Dance, stilte uur, forest bathing in oktober, taalcafé, stiltewandelingen en workshops. Ook worden er momenten van gedenken en herdenkingen georganiseerd. Je kunt op de website ook video-opnames bekijken en je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Ontmoetingskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ontmoetingskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ontmoetingskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ontmoetingskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Ontmoetingskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ontmoetingskerk

Bezoekers bekeken ook