Op Doortocht

Op Doortocht is een Baptistengemeente gelegen aan Ganzeweide 17 in Ede.

Meer informatie over Op Doortocht in Ede

Wij zijn een kerk in Ede waar mensen van alle leeftijden zich thuis voelen. Samen proberen we een betekenisvolle kerk te zijn die het leven van onszelf en anderen verrijkt. We volgen Jezus en ons motto is om samen te leren leven als hem. Onze eigentijdse diensten vieren Gods liefde voor mensen en inspireren ons om als Jezus te leven. We bieden ook de alpha-cursus aan voor mensen die op zoek zijn naar de zin en betekenis van het leven. Daarnaast hebben we verschillende activiteiten, zoals thuisgroepen en NETkerken, waar we van elkaar leren en elkaar ondersteunen. We hechten ook veel waarde aan kinderen en jongeren, en we willen hen en hun ouders volop aandacht geven. Kortom, we zijn een open kerk waar iedereen welkom is om samen met ons te ontdekken hoe we als Jezus kunnen leven.

Wil je weten wat Op Doortocht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Op Doortocht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Op Doortocht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Op Doortocht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Op Doortocht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Op Doortocht

Bezoekers bekeken ook