Opensecure

Opensecure is een IT-consultancy gelegen aan Dubbelhof 96 in Ede.

Meer informatie over Opensecure in Ede

Eelke Smit is een freelance IT-beveiligingsspecialist die gespecialiseerd is in beveiligde toepassingslevering, next-gen firewalls, DNS en DNS-beveiliging, e-mailbeveiliging, automatisering en AWS. Hij is een expert in de branche van informatiebeveiliging en biedt advies en hulp bij automatisering, ontwerp en implementatie van verschillende beveiligingsoplossingen. Hij is actief op het gebied van firewallopties met Palo Alto Networks en Fortinet, en hij is ook gespecialiseerd in F5 (ADC) Secure Application Delivery en DNS-oplossingen van F5 en Infoblox. Hij maakt gebruik van opensource technologieën om klanten te helpen controle te krijgen over hun IT-omgeving. Hij biedt ook ontwerp- en adviesdiensten op het gebied van informatiebeveiliging, implementaties van beveiligingsoplossingen en automatisering van on-premise en cloudsecurityoplossingen met behulp van Ansible. Hij is gespecialiseerd in F5, Infoblox en Palo Alto-oplossingen. Neem contact met hem op via telefoon, e-mail of berichtendiensten zoals WhatsApp en Telegram.

Wil je weten wat Opensecure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Opensecure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Opensecure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Opensecure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Opensecure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Opensecure

Bezoekers bekeken ook