otterlo actief

otterlo actief is een Kampeerterrein gelegen aan Kattenbroekerweg 4 in Lunteren.

Meer informatie over otterlo actief in Lunteren

Welkom bij Otterlo Actief, een kleine camping gelegen tussen Lunteren en het Wekeromse Zand. Deze camping biedt een oase van rust op de Veluwe, waarbij je zelf kunt kiezen waar je slaapt. Naast je eigen tent of caravan, kun je ook kiezen voor een kleurrijke Mongoolse Yurt, een volledig ingerichte Safari-lodgetent of zelfs een jaren-tachtig brandweerauto-camper. Daarnaast is het mogelijk om het hele terrein te huren, inclusief alle accommodaties en kampeerplekken, voor in totaal 35 slaapplaatsen. De prijs hiervoor is €2000 per weekend. Let wel op, het is geen feestlocatie en muziek is niet toegestaan na 23.00 uur. Bij Otterlo Actief kun je ook mountainbikes huren en genieten van de nabijgelegen vaste mountainbikeroute. Daarnaast is wandelen op het Wekeromse Zand ook een optie. Als je geen zin hebt om te koken, is er een fantastische cateraar beschikbaar. Tot slot is het mogelijk om een kampvuur te maken op deze camping. Neem contact op met Otterlo Actief voor meer informatie.

Wil je weten wat otterlo actief verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van otterlo actief of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij otterlo actief? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je otterlo actief het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar otterlo actief reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. otterlo actief

Bezoekers bekeken ook