Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ede-Wekerom

Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ede-Wekerom is een Kerk gelegen aan Hessenweg 54 in Ede.

Meer informatie over Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ede-Wekerom in Ede

De Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland in Wekerom heeft een hoofdlocatie op de Hessenweg 54 in Ede. De reguliere kerktijden zijn op zondag om 10:00 en 19:00 uur. Er zijn momenteel geen nieuwe diensten ingepland, maar alle kerktijden kunnen automatisch worden toegevoegd aan uw agenda. Daarnaast kunt u de kerktijden ook op uw eigen website plaatsen. Er zijn geen foto's beschikbaar van de voorzieningen in de kerk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Scriba G. Geurtsen in Veenendaal.

Wil je weten wat Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ede-Wekerom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ede-Wekerom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ede-Wekerom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ede-Wekerom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ede-Wekerom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland Ede-Wekerom

Bezoekers bekeken ook