Oud Gereformeerde Gemeente “Schaapsweg”

Oud Gereformeerde Gemeente “Schaapsweg” is een Kerk gelegen aan Schaapsweg 75 in Ede.

Meer informatie over Oud Gereformeerde Gemeente “Schaapsweg” in Ede

De website van de Oud Gereformeerde Gemeente "Schaapsweg" in Ede biedt informatie over de kerkelijke gemeente. Op zondagen worden er diensten gehouden om 10.00 uur en 18.30 uur, waarbij iedereen welkom is. Het is ook mogelijk om online mee te luisteren via Kerkdienstgemist, maar dit kan alleen als er een uitzending actief is. Daarnaast is het mogelijk om trouw-, rouw- en doopdiensten mee te luisteren. Er zijn ook archieven beschikbaar.

Wil je weten wat Oud Gereformeerde Gemeente “Schaapsweg” verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oud Gereformeerde Gemeente “Schaapsweg” of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oud Gereformeerde Gemeente “Schaapsweg”? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oud Gereformeerde Gemeente “Schaapsweg” het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Oud Gereformeerde Gemeente “Schaapsweg” reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oud Gereformeerde Gemeente “Schaapsweg”

Bezoekers bekeken ook