Oude Kerk

Oude Kerk is een Hervormde kerk gelegen aan Dorpsstraat 34 in Lunteren.

Meer informatie over Oude Kerk in Lunteren

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente Lunteren. Als gemeente mogen we leven van de Hoop die er is in Christus Jezus, onze Heere. Het geloof in Hem schenkt ons vergeving en eeuwig leven. We nodigen u graag uit om nader kennis te maken met de Heere en Zijn dienst en onze gemeente. Er worden regelmatig kerkdiensten gehouden, onder andere door Ds. M. Goudriaan uit Ede en Ds. B. Jongeneel. Daarnaast is er catechese voor jongeren van 12 t/m 14 jaar. Het pastoraat, de zorg en aandacht voor elkaar in situaties zoals geboorte, huwelijk, ziekte en overlijden, is een belangrijke taak van de gemeente. Ook wordt er aandacht besteed aan het diaconaat, waarbij de gemeenteleden zich inzetten voor anderen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Hervormde Gemeente Lunteren.

Wil je weten wat Oude Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oude Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oude Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oude Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Oude Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oude Kerk

Bezoekers bekeken ook