Pannenkoeken& Partyboerderij Kernhem

Pannenkoeken& Partyboerderij Kernhem is een Crêperie gelegen aan Kernhemseweg 3 in Ede.

Meer informatie over Pannenkoeken& Partyboerderij Kernhem in Ede

Bij Kernhem op de Veluwe kun je genieten van heerlijke, ambachtelijk gebakken pannenkoeken en diverse gerechten. Op de nieuwe kaart vind je onze specialiteiten van de maand, zoals soep, pannenkoeken en desserts. Daarnaast hebben we een fotogalerij waar je een kijkje kunt nemen. Wil je weten wanneer we geopend zijn of informatie over beschikbaarheid, sluitingsdagen en besloten feesten? Kijk dan op onze kalender. Ook voor de kinderen hebben we leuke speelmogelijkheden. Kom langs en geniet bij Kernhem!

Wil je weten wat Pannenkoeken& Partyboerderij Kernhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoeken& Partyboerderij Kernhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoeken& Partyboerderij Kernhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoeken& Partyboerderij Kernhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Pannenkoeken& Partyboerderij Kernhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoeken& Partyboerderij Kernhem

Bezoekers bekeken ook