Pannenkoekenhuis De Langenberg

Pannenkoekenhuis De Langenberg is een Restaurant gelegen aan Arnhemseweg 120 in Ede.

Meer informatie over Pannenkoekenhuis De Langenberg in Ede

Pannenkoekenhuis De Langenberg is een bekend restaurant in Ede, gelegen aan de N224. Het bestaat al sinds 1923 en heeft in de loop der jaren verschillende eigenaren gehad. Het restaurant biedt een gevarieerde menukaart voor zowel jong als oud. Ze streven naar goede kwaliteit en maken hun eigen beslag op ambachtelijke wijze met geselecteerde granen, verse eieren en natuurlijke ingrediënten. Ook is het mogelijk om speciale dieetwensen of allergieën door te geven. Het pannenkoekenhuis ligt op korte afstand van de Ginkelse Hei, wat ideaal is voor een wandel- of fietstocht in de omgeving. Het restaurant heeft een ruime parkeerplaats en oplaadpunten voor elektrische fietsen. Daarnaast is het goed toegankelijk voor minder-validen en zijn er faciliteiten voor kinderen, zoals doe boekjes. Het restaurant heeft ook andere vestigingen met verschillende namen en adressen.

Wil je weten wat Pannenkoekenhuis De Langenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenhuis De Langenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenhuis De Langenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenhuis De Langenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Pannenkoekenhuis De Langenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenhuis De Langenberg

Bezoekers bekeken ook