Park Berkenrhode

Park Berkenrhode is een Vakantiepark gelegen aan Roekelseweg 44-48 in Wekerom.

Meer informatie over Park Berkenrhode in Wekerom

Op de duurzame locaties van Berkenrhode op de Veluwe kunt u genieten van diverse activiteiten zoals fietsen en wandelen. Na een actieve dag kunt u ontspannen in de luxe vakantiewoningen, die volledig gasloos en duurzaam gebouwd zijn. Er zijn ook vakantiewoningen met wellnessfaciliteiten beschikbaar. Berkenrhode heet huisdieren welkom en biedt diverse woningen met een omheinde tuin. Op de website worden verschillende bestemmingen en accommodaties aanbevolen, zoals Park Berkenrhode en Resort Valley. Daarnaast kunt u genieten van het eten en drinken bij Le Grand Café op Park Berkenrhode. Kortom, Berkenrhode biedt een prachtige omgeving en comfortabele vakantiewoningen voor een ontspannen verblijf op de Veluwe.

Wil je weten wat Park Berkenrhode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Park Berkenrhode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Park Berkenrhode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Park Berkenrhode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Park Berkenrhode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Park Berkenrhode

Bezoekers bekeken ook