Park Paviljoen

Park Paviljoen is een Restaurant gelegen aan Houtkampweg 9B in Otterlo.

Meer informatie over Park Paviljoen in Otterlo

In juni 2019 werd het Park Paviljoen geopend op De Hoge Veluwe. Dit multifunctionele publieksgebouw omvat het Parkrestaurant, de Parkwinkel, de informatiebalie en de Zalen. Duurzaamheid stond centraal bij het ontwerp van het gebouw, met onder andere zonnepanelen op het dak en een optimale positie om zonlicht te reguleren. Het gebouw maakt gebruik van een WKO-installatie voor verwarming en koeling. De naam Park Paviljoen is gekozen uit bijna tweehonderd inzendingen van bezoekers en verwijst naar de ontspannings- en vermaakfunctie van het gebouw. Het Park Paviljoen is dagelijks geopend van 9.30 tot 17.30 uur en biedt verschillende faciliteiten voor zakelijke en feestelijke evenementen. Meer informatie over de bouw van het Park Paviljoen is te vinden in de Q&A op de website.

Wil je weten wat Park Paviljoen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Park Paviljoen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Park Paviljoen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Park Paviljoen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Park Paviljoen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Park Paviljoen

Bezoekers bekeken ook