Parkrestaurant

Parkrestaurant is een Restaurant gelegen aan Houtkampweg 9B in Otterlo.

Meer informatie over Parkrestaurant in Otterlo

Het Parkrestaurant, gelegen in het Park Paviljoen, is het meest uitgebreide en geopende horecagelegenheid in het Park. Hier kunt u het hele jaar door genieten van een lekkere lunch of een feestelijk diner. De koks van het Parkrestaurant koken graag met wild uit het eigen Park en verse producten uit de eigen moestuin. Daarnaast kunt u wild uit het Park ook thuis proeven door het te kopen in de Parkwinkel. Het Parkrestaurant heeft ruime openingstijden, maar het is alleen mogelijk om een tafel te reserveren vanaf 10 personen in combinatie met een arrangement. Voor meer informatie kunt u de veelgestelde vragen bekijken of contact met hen opnemen. Ook is er een terras bij het Parkrestaurant en kunt u andere activiteiten in het Park ontdekken, zoals de Theekoepel en picknicken in het Park.

Wil je weten wat Parkrestaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parkrestaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parkrestaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parkrestaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Parkrestaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Parkrestaurant

Bezoekers bekeken ook