Patryk Wesseling Photography

Patryk Wesseling Photography is een Fotograaf gelegen aan Laan der Verenigde Naties 179 in Ede.

Meer informatie over Patryk Wesseling Photography in Ede

Ik ben een persfotograaf voor Indebuurt Ede en ook een freelance nieuwsfotograaf. Ik maak foto's op locatie, in een fotostudio en zelfs thuis, met zowel casual als professionele instellingen. Mijn persoonlijke fotoverzameling bestaat uit prachtige, leuke en liefdevolle foto's. Ik heb foto's gemaakt van festivals, kleine feestjes, bruiloften en nog veel meer. Enkele van mijn recente projecten zijn onder andere de Heideweek 2019, een workshop Light Training, een modelshoot genaamd "Women's Best - Kim" en een eerbetoon aan Gelderse Vallei 2020 in Ede. Ik heb ook modelshoots gedaan met "Dania - Nencie" en "Michelle - Rachel", evenals het China Light Festival 2020. Ik ben Patryk Wesseling, de fotograaf achter al deze prachtige beelden. Voor meer informatie kunt u mijn website bezoeken en de algemene voorwaarden en privacybeleid raadplegen.

Wil je weten wat Patryk Wesseling Photography verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Patryk Wesseling Photography of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Patryk Wesseling Photography? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Patryk Wesseling Photography het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Patryk Wesseling Photography reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Patryk Wesseling Photography

Bezoekers bekeken ook