Paul Sport

Paul Sport is een Personal trainer gelegen aan in .

Meer informatie over Paul Sport in

Paul de Vries is een freelance sportinstructeur en eigenaar van Paul Sport. Na tien jaar bij Sport-en Preventiecentrum Physical in Ede te hebben gewerkt, heeft hij besloten om zijn oude liefde, de gezondheidszorg, weer op te pakken. Echter, Paul kan zijn passie voor het geven van sportlessen niet loslaten en geeft nu freelance sportlessen in de provincies Gelderland en Utrecht. Hij vervangt ook graag vaste sportdocenten tijdens vakantie of ziekte. Zijn werkgebied omvat plaatsen zoals Amersfoort, Arnhem, Barneveld, Wageningen en Utrecht. Paul heeft verschillende opleidingen gevolgd, waaronder Inline-Skate lessen bij de International Inline Skating Association (IISA), Spinning lessen bij Schwinn en Aerobic-, Step- en Bodyshape lessen bij AALO. Hij heeft ook licenties behaald als BodyJam, BodyAttack en BodyBalance instructeur. Klanten waarderen Paul's lessen vanwege de inhoudelijke kwaliteit en de plezierige ervaring. Er zijn veel positieve reacties en reviews van mensen die zijn lessen hebben gevolgd. Paul is een enthousiaste instructeur die zijn klanten weet te motiveren.

Wil je weten wat Paul Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paul Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paul Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paul Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Paul Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paul Sport

Bezoekers bekeken ook