Pedicure Salon Diana

Pedicure Salon Diana is een Nagelstudio gelegen aan Everlaan 42 in Lunteren.

Meer informatie over Pedicure Salon Diana in Lunteren

Pedicure Salon Diana Bos is een plek waar u terecht kunt voor de verzorging van uw voeten en het verhelpen van voetklachten. Diana Bos is gespecialiseerd in het behandelen van kalknagels, kloven, likdoorns en blaren, maar ook in het verzorgen van diabetische en reumatische voeten. Ze begrijpt dat u pas echt beseft hoe belangrijk uw voeten zijn wanneer u last begint te krijgen. Daarom staat ze klaar om al uw klachten te verhelpen. Het is echter ook belangrijk om preventief te werk te gaan en uw voeten regelmatig te verzorgen en te verwennen. Als u een afspraak wilt maken, kunt u bellen naar 06-23 69 61 53.

Wil je weten wat Pedicure Salon Diana verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Salon Diana of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Salon Diana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Salon Diana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Pedicure Salon Diana reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Salon Diana

Bezoekers bekeken ook