Pedicuresalon diamant

Pedicuresalon diamant is een Nagelstudio gelegen aan Stationsweg 60 in Ede.

Meer informatie over Pedicuresalon diamant in Ede

Pedicuresalon Diamant is een professionele voetverzorgingspraktijk in Ede. De gediplomeerde pedicure, Ester, heeft sinds 2008 haar eigen praktijk. Ze heeft meerdere opleidingen gevolgd en blijft haar kennis up-to-date houden door middel van opfriscursussen. Ester is aangesloten bij de brancheorganisatie 'ProVoet' en werkt volgens de code van de voetverzorger, waarin wettelijke eisen en normen op het gebied van hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu staan. Als pedicure behandelt Ester alle voetproblemen, zoals ingegroeide nagels, likdoorns, overtollig eelt en kloven. Ze maakt gebruik van een pedicuremotor met spraytechniek, waardoor de behandeling pijnloos is. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact opnemen met Ester.

Wil je weten wat Pedicuresalon diamant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicuresalon diamant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicuresalon diamant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicuresalon diamant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Pedicuresalon diamant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicuresalon diamant

Bezoekers bekeken ook