Peltmade

Peltmade is een Softwarebedrijf gelegen aan Roseboomlaan 26 in Ede.

Meer informatie over Peltmade in Ede

Peltmade biedt verschillende handige plug-ins en apps aan voor grafische ontwerpers en fotografen. Met de PrControl-plug-in kun je een MIDI-controller gebruiken als een controleoppervlak voor Premiere Pro. Het is voorgeconfigureerd voor veel controllers en stelt je in staat om snel te schakelen tussen audiomixing en lumetri. LrControl biedt dezelfde functionaliteit, maar dan voor Lightroom. Daarnaast biedt Peltmade ook Flatten Pro en MultiFill aan, twee Photoshop-plug-in filters die helpen bij het inkleuren van strips. InstaView Slideshow is een app voor Mac waarmee je eenvoudig diavoorstellingen kunt maken en automatisch kunt updaten. Tot slot is er ook Clock Tinkerer, een iOS-app waarmee je klokken kunt ontwerpen en delen. Peltmade is gevestigd in Ede, Nederland, en biedt ook een nieuwsbrief en sociale media-contacten aan.

Wil je weten wat Peltmade verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peltmade of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peltmade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peltmade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Peltmade reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peltmade

Bezoekers bekeken ook