People Behind The Mirror - Salon Grotestraat (v/h Remix Hair) - Kapper in Ede

People Behind The Mirror - Salon Grotestraat (v/h Remix Hair) - Kapper in Ede is een Kapper gelegen aan Grotestraat 129 in Ede.

Meer informatie over People Behind The Mirror - Salon Grotestraat (v/h Remix Hair) - Kapper in Ede in Ede

Ruim 30 jaar geleden begon Bert de Zeeuw zijn kapperszaak in Ede met één medewerker. Nu hebben ze twee salons in Ede, waarvan één speciaal voor haarwerken en pruiken. Bert en zijn team delen hun kennis en inspiratie door presentaties en trainingen te geven, zowel in binnen- als buitenland. Ze maken ook haarcollecties die worden geplaatst in vakbladen en -media. Ze blijven zich vernieuwen en werken met de beste producten. Daarnaast hebben ze een eigen academie waar het team wekelijks traint op de laatste trends en technieken. Je kunt hen volgen op sociale media en een afspraak maken via hun website.

Wil je weten wat People Behind The Mirror - Salon Grotestraat (v/h Remix Hair) - Kapper in Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van People Behind The Mirror - Salon Grotestraat (v/h Remix Hair) - Kapper in Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij People Behind The Mirror - Salon Grotestraat (v/h Remix Hair) - Kapper in Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je People Behind The Mirror - Salon Grotestraat (v/h Remix Hair) - Kapper in Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar People Behind The Mirror - Salon Grotestraat (v/h Remix Hair) - Kapper in Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. People Behind The Mirror – Salon Grotestraat (v/h Remix Hair) – Kapper in Ede

Bezoekers bekeken ook