Phoenix Systema

Phoenix Systema is een Zelfverdedigingstraining gelegen aan Arnhemseweg 18 in Ede.

Meer informatie over Phoenix Systema in Ede

Phoenix Systema biedt effectieve zelfverdedigingslessen aan in de omgeving van Ede - Wageningen. De lessen zijn bedoeld om de weerbaarheid van deelnemers duurzaam te ontwikkelen en bieden ook inzichten die toepasbaar zijn in het dagelijks leven. De methode van Phoenix Systema is niet afhankelijk van agressie of kracht, maar werkt op basis van slimme principes, waardoor het voor iedereen geschikt is. Er zijn lessen voor kinderen, tieners, vrouwen en gemengde klassen. Je kunt altijd 2 gratis proeflessen volgen. De lessen vinden plaats in een veilige en respectvolle omgeving en er is aandacht voor preventie en communicatietips. Daarnaast biedt Phoenix Weerbaarheid ook Rots en Watertrainingen voor kinderen en een cursus genaamd The 8 team voor kinderen in groep 8.

Wil je weten wat Phoenix Systema verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Phoenix Systema of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Phoenix Systema? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Phoenix Systema het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Phoenix Systema reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Phoenix Systema

Bezoekers bekeken ook