Picnic

Picnic is een Boodschappenbezorgdienst gelegen aan Hertzstraat 36 in Ede.

Meer informatie over Picnic in Ede

Picnic is een online supermarkt die boodschappen gratis bij je thuisbezorgt. Ze hebben altijd lage prijzen en bieden verse producten rechtstreeks van het land aan. Je kunt meer dan 300 recepten vinden op de website en met één klik de benodigde ingrediënten in je mandje plaatsen. Picnic reist zelfs naar Duitsland om dezelfde producten aan te bieden voor de laagste prijs. Je kunt Picnic uitproberen met 5 cadeautjes bij je eerste bestelling en als je niet tevreden bent met een product, krijg je je geld terug. Er is geen minimum bestelbedrag en je hoeft geen abonnement af te sluiten. Picnic staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Wil je weten wat Picnic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Picnic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Picnic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Picnic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Picnic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Picnic

Bezoekers bekeken ook