Pilates4you2

Pilates4you2 is een Pilatesstudio gelegen aan Sterkerij 16 in Ede.

Meer informatie over Pilates4you2 in Ede

PILATES4you2.nl en MEDITATION4you2.nl in EDE bieden verschillende lessen aan voor het nieuwe seizoen. Er zijn lessen op dinsdagavond, woensdagochtend, donderdagavond en zaterdagochtend. Daarnaast start er een meditatieworkshop op 20 september. Pilates is een combinatie van verschillende beweegvormen en richt zich op kracht, souplesse en balans. Het is geschikt voor mensen die lekker willen bewegen in een gezellige groep, meer kracht willen en minder klachten ervaren. Het is ook geschikt voor mensen die na de bevalling of tijdens de overgang klachten ervaren, op een positieve manier met hun lichaam bezig willen zijn, in een gezellige groepsles willen sporten en werken aan souplesse, kracht en core-stability. Mensen die hypermobiel zijn en meer kracht willen trainen van hun core kunnen ook meedoen. De lessen worden op verschillende niveaus gegeven en er is geen moeilijke choreografie. Twijfel je of dit iets voor jou is? Probeer dan een gratis proefles.

Wil je weten wat Pilates4you2 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pilates4you2 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pilates4you2? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pilates4you2 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Pilates4you2 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pilates4you2

Bezoekers bekeken ook