Pitts B.V.

Pitts B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan in .

Meer informatie over Pitts B.V. in

Pitts biedt webapplicatiesoftware voor het screenen van gegevens en het extraheren van gegevens die speciaal is ontwikkeld voor levende systematische reviews en (netwerk) meta-analyses. Bij het uitvoeren van een levende systematische review is het essentieel om voortdurend te controleren of er nieuwe bewijzen worden gepubliceerd. Met Automated Search wordt uw zoekstrategie automatisch uitgevoerd in bibliografische databases met behulp van API-integratie. Samenwerking in realtime met beoordelaars is cruciaal bij het uitvoeren van een systematische review. U kunt aangepaste uitsluitingscriteria configureren en conflicten gemakkelijk oplossen. Het is ook mogelijk om een machine learning-algoritme te gebruiken om gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken te classificeren op basis van de samenvattingen. Het opzetten van een gegevensextractieformulier is vaak moeilijk, vooral voor netwerk-meta-analyses. U kunt het gegevensextractieformulier eenvoudig vooraf configureren in de webapplicatie. Tijdens een levende systematische review is het soms nodig om gegevens toe te voegen. U kunt het gegevensextractieformulier bewerken en gegevensextractie alleen of met twee onafhankelijke beoordelaars met blindering uitvoeren. Pitts faciliteert vertrouwen in de geneeskunde door de technische infrastructuur te bouwen om rigoureuze, complete en up-to-date bewijssynthese mogelijk te maken.

Wil je weten wat Pitts B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pitts B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pitts B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pitts B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Pitts B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pitts B.V.

Bezoekers bekeken ook