Pizza en Pizza

Pizza en Pizza is een Pizzeria gelegen aan Ds. Muntinglaan 17 in Ede.

Meer informatie over Pizza en Pizza in Ede

Pizza & Pizza is een restaurant dat dagelijks geopend is vanaf 16:30. Ze hebben een uitgebreid menu met voorgerechten, pizza's, salades en desserts, die allemaal vers worden bereid. Je kunt bijna alle gerechten afhalen en bestellingen voor afhaal kunnen telefonisch worden doorgegeven. Het restaurant heeft genoeg ruimte voor grote groepen, dus als je een uitje hebt met het bedrijf of iets te vieren hebt, ben je altijd welkom. Reserveringen voor grote groepen kunnen worden gemaakt via de mail of telefoon. Pizza en Pizza maakt hun pizza's op authentieke wijze in een houtgestookte oven, met een heerlijke krokante bodem en verse ingrediënten. Ze hebben ook cadeaubonnen verkrijgbaar en je kunt online reserveren. Het restaurant is ook geopend voor afhaal en je kunt telefonisch bestellen via 0318 - 840799.

Wil je weten wat Pizza en Pizza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizza en Pizza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizza en Pizza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizza en Pizza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Pizza en Pizza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizza en Pizza

Bezoekers bekeken ook