Pizzeria di Mario

Pizzeria di Mario is een Pizzeria gelegen aan Grotestraat 116 in Ede.

Meer informatie over Pizzeria di Mario in Ede

Di Mario Pizzeria is een populaire pizzeria in Ede en omgeving, met jarenlange ervaring en de beste kwaliteit pizza's tegen een betaalbare prijs. Ze bezorgen van dinsdag tot en met zondag tussen 16:30 en 21:30 uur. Bestellingen boven de €17,- worden gratis bezorgd, maar voor bestellingen onder dit bedrag rekenen ze €2,75 bezorgkosten. Ze bezorgen alleen in Ede en omgeving. Daarnaast hebben ze nu ook Ben & Jerry's ijs in hun assortiment. Je kunt gemakkelijk online bestellen op hun website en aangeven wanneer je de bestelling wilt ontvangen. Ze hebben een uitgebreid menu met verschillende pizza's, pasta's en andere gerechten. Op dit moment is er geen product in je winkelmand.

Wil je weten wat Pizzeria di Mario verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria di Mario of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria di Mario? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria di Mario het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Pizzeria di Mario reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria di Mario

Bezoekers bekeken ook