Pizzeria Grillroom Luna

Pizzeria Grillroom Luna is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 6 in Otterlo.

Meer informatie over Pizzeria Grillroom Luna in Otterlo

Welkom bij Pizzeria Grillroom Luna in Otterlo, waar je kunt genieten van heerlijke Italiaanse gerechten. Onze kok bereidt verrukkelijke pizza's en andere Italiaanse lekkernijen. Daarnaast hebben we ook vlees- en visgerechten op het menu staan. Je kunt ervoor kiezen om bij ons te dineren of om je bestelling af te halen. Onze pizza's worden knapperig gebakken en zijn perfect te combineren met een frisse salade of een heerlijke pasta. Daarnaast bieden we verschillende gerechten aan zoals een boerensalade, een kebab burger, een bolognesesaus met rundvlees, een schnitzel met champignonsaus en spareribs met BBQ-smaak. Onze openingstijden zijn di-zo van 15.00 tot 22.00 uur en we bezorgen van di-zo tussen 17.00 en 20.30 uur. Bezorgkosten variëren afhankelijk van de locatie. We waarderen feedback van onze klanten om onze kwaliteit steeds verder te verbeteren. Je kunt opmerkingen en suggesties doorgeven via onze contactpagina of aan onze medewerkers. Kom gerust langs en combineer een bezoek aan ons met een wandeling of fietstocht door de prachtige Veluwe.

Wil je weten wat Pizzeria Grillroom Luna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Grillroom Luna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Grillroom Luna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Grillroom Luna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Pizzeria Grillroom Luna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Grillroom Luna

Bezoekers bekeken ook