Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren

Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 78 in Lunteren.

Meer informatie over Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren in Lunteren

Vanwege een tekort aan personeel kan de bezorging van bestellingen in het weekend niet gegarandeerd worden bij Pizzeria Italiaans Restaurant Bella Italia in Lunteren. Het restaurant biedt echter een alternatief aan: als gasten ervoor kiezen om hun bestelling op te halen, ontvangen zij 10% korting en wordt de bestelling veel sneller klaargemaakt. Het restaurant bedankt de gasten voor hun begrip.

Wil je weten wat Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Restaurant Bella Italia Lunteren

Bezoekers bekeken ook