Planken Wambuis

Planken Wambuis is een Restaurant gelegen aan Verlengde Arnhemseweg 146 in Ede.

Meer informatie over Planken Wambuis in Ede

Planken Wambuis is een sfeervol restaurant in het bos, gelegen in Ede, midden in de natuur en dicht bij de A12 en A50. Het restaurant biedt een eigentijdse Franse menukaart met een Veluwse twist. Met een open haard, houten interieur en kunst van wild aan de muur, ademt Planken Wambuis de sfeer van de Veluwe. Het beschutte terras biedt een rustige plek om te genieten van de natuur. Het restaurant is een ideaal start- of eindpunt voor een dagje uit op de Veluwe, met bezienswaardigheden zoals het Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum op korte afstand. Planken Wambuis staat bekend als een van de bekendste wildrestaurants van Nederland en is 'top-rated' op Tripadvisor. Naast een restaurant is Planken Wambuis ook een uitstekende locatie voor zakelijke bijeenkomsten, met een vergaderzaal met uitzicht op de bossen en alle faciliteiten die nodig zijn. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10:00 uur, met de keuken die vanaf 12:00 uur geopend is. Reserveren kan via de website.

Wil je weten wat Planken Wambuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Planken Wambuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Planken Wambuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Planken Wambuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Planken Wambuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Planken Wambuis

Bezoekers bekeken ook