Premium Health Club

Premium Health Club is een Sportschool gelegen aan Hoorn 88 in Ede.

Meer informatie over Premium Health Club in Ede

Voor een langere periode kun je samenwerken met een Personal Trainer bij Premium Health Club in Ede. Tijdens de Personal Training worden sport, voeding en gewoontes besproken die invloed hebben op jouw fitheid. De Personal Trainer kan ook rekening houden met eventuele blessures of beperkingen. Als je wilt afvallen, is het aanpassen van je eetpatroon de eerste en belangrijkste stap, gecombineerd met beweging. Bij Premium Health Club kun je ontdekken hoe doeltreffend en leuk fitness kan zijn, met een ruim aanbod aan trainingen en de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van fitness. Of je nu voor het eerst in de sportschool komt of een topsporter bent, Premium Health Club staat voor je klaar. Ze hebben twee locaties in Ede, namelijk Topsporthal en Hoorn 86/88. Neem snel contact op via de gegeven contactinformatie.

Wil je weten wat Premium Health Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Premium Health Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Premium Health Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Premium Health Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Premium Health Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Premium Health Club

Bezoekers bekeken ook