Primal Strength Training

Primal Strength Training is een Sportschool gelegen aan Galvanistraat in Ede.

Meer informatie over Primal Strength Training in Ede

Vanaf april worden er nieuwe lessen toegevoegd aan het rooster. Er zullen verschillende trainingen beschikbaar zijn waarvoor je je kunt inschrijven. Daarnaast is er een persoonlijke trainingsoptie beschikbaar bij Kim voor degenen die fit willen zijn voor het BNL kart kampioenschap. Ook is het mogelijk om via Ede Doet Mee en de Sportkaart Ede bij ons te sporten. Het gemeentebestuur van Ede vindt het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan de maatschappij, inclusief mensen met een laag inkomen en beperkt eigen vermogen. De Sportkaart is speciaal bedoeld voor studenten en scholieren in Ede.

Wil je weten wat Primal Strength Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Primal Strength Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Primal Strength Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Primal Strength Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Primal Strength Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Primal Strength Training

Bezoekers bekeken ook