Proosdijkerk

Proosdijkerk is een Kerk gelegen aan Parkweg 139 in Ede.

Meer informatie over Proosdijkerk in Ede

Bij de Proosdijkerk worden er veel activiteiten georganiseerd, zowel binnen als buiten de gemeente. Leden kunnen alle informatie vinden via de app Scipio. Voor geïnteresseerden, lid of niet, wordt regelmatig een Alpha-cursus georganiseerd. Deze cursus is bedoeld voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof, willen ontdekken of er meer is tussen hemel en aarde, nieuwe mensen willen ontmoeten, of hun kennis over het christelijk geloof willen opfrissen. Wereldwijd hebben meer dan 27 miljoen mensen de Alpha-cursus gevolgd, in Nederland waren dat er ruim 235.000. De cursus behandelt vijftien verschillende thema's van het christelijke geloof en wordt georganiseerd door mensen uit de Nederlandse Gereformeerde Kerken en de Gereformeerd Vrijgemaakte Kerken in Ede. Aanmelden kan via alpha@proosdijkerk.nl. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.alpha-ede.nl.

Wil je weten wat Proosdijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proosdijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proosdijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proosdijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Proosdijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proosdijkerk

Bezoekers bekeken ook