Protestantse Kerk Nederland

Protestantse Kerk Nederland is een Kerk gelegen aan Hoofdweg 85 in Ederveen.

Meer informatie over Protestantse Kerk Nederland in Ederveen

In het gemeentenieuws van de Hervormde Kerk in Ederveen zijn verschillende belangrijke mededelingen te vinden. Zo wordt er onder andere aandacht besteed aan de kerkenraadsverkiezing, het beroepingswerk en het GZB Handvol Koren project. Verder wordt er informatie gegeven over de beeld- en geluidsdienst, de kerkpleinmarkt en het mediateam. Ook worden er oproepen gedaan voor het reserveren van een plek voor het kerkdiner en de winterfair. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het huwelijk van Erwin Willemsen en Esther Vos. Verder worden er contactgegevens gegeven voor de koster, de predikant, de pastoraal werker, het ouderenpastoraat en de ledenadministratie.

Wil je weten wat Protestantse Kerk Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Kerk Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Kerk Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Kerk Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Protestantse Kerk Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Kerk Nederland

Bezoekers bekeken ook