Puur Data B.V.

Puur Data B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Argonstraat 28 in Ede.

Meer informatie over Puur Data B.V. in Ede

Puur Data is een Big Data analyse specialist met partnerships met verschillende marktleiders. Ze helpen klanten bij het opzetten van een strategie omtrent Big Data en het verzamelen en analyseren van data. Ze bieden verschillende oplossingen, zoals zoekoplossingen voor grote hoeveelheden data, GDPR logging, een speciale oplossing voor de overheid, basic logging, Elasticsearch en Elasticsearch SIEM. Puur Data schept orde in de groeiende hoeveelheid gestructureerde en ongestructureerde data. Ze hebben een whitepaper genaamd "Van hype naar praktijk" waarin ze uitleggen hoe data verandert en hoe ze kunnen helpen. Daarnaast hebben ze een contactformulier en zijn ze telefonisch bereikbaar.

Wil je weten wat Puur Data B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Puur Data B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Puur Data B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Puur Data B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Puur Data B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Puur Data B.V.

Bezoekers bekeken ook