Q's Pool- en Snookercentrum Ede

Q's Pool- en Snookercentrum Ede is een Poolcentrum gelegen aan Maandereind 63 in Ede.

Meer informatie over Q's Pool- en Snookercentrum Ede in Ede

Q's Poolcentrum is een tafelsportcentrum in Ede met 11 pooltafels, 3 snookertafels en 2 biljarttafels. Ze hebben ook 7 dartbanen volgens de ADO-richtlijnen en een gezellige bar. De bedrijfsnaam Q's komt van het Engelse woord "cue", wat keu betekent. Je kunt hen volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van de komende activiteiten en toernooien. Je vindt Q's op Maandereind 63, onder de Goudpoort. Reserveren voor poolen is niet nodig. Op vrijdag en zaterdag is de toegang na 22:00 uur alleen voor personen van 18 jaar en ouder. Het centrum wordt beheerd door Rob en Marlies Koenders.

Wil je weten wat Q's Pool- en Snookercentrum Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Q's Pool- en Snookercentrum Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Q's Pool- en Snookercentrum Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Q's Pool- en Snookercentrum Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Q's Pool- en Snookercentrum Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Q’s Pool- en Snookercentrum Ede

Bezoekers bekeken ook