Qi Art Tai Chi

Qi Art Tai Chi is een Sportclub gelegen aan Diamantstraat 1b in Ede.

Meer informatie over Qi Art Tai Chi in Ede

Tai Chi is een praktijk die je kan helpen om je innerlijke kracht vrij te maken. Er zijn verschillende manieren waarop je kan deelnemen aan Tai Chi lessen. Als je graag direct aan de slag wilt, zijn de online lessen een goede optie. Hier staan tientallen lessen voor je klaar en er is ook een wekelijkse live les. Als je dieper wilt gaan en aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken, zijn de Tai Chi personal trainingen geschikt voor jou. Als je in de regio Ede woont, kan je deelnemen aan de groepslessen in de trainingsruimte. Je eerste kennismaking is gratis en vrijblijvend. Als je meer wilt weten over Tai Chi, kan je de blogs op de website lezen. Deze blogs behandelen onderwerpen zoals de overeenkomsten en verschillen tussen Tai Chi en Yoga, de rust die Tai Chi kan brengen, tips om je energiepeil te verbeteren met ademhaling en de mentale aspecten van presteren onder druk. Als leidinggevende is het ook belangrijk om voor jezelf te zorgen, aangezien je verantwoordelijk bent voor het welzijn van je team.

Wil je weten wat Qi Art Tai Chi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Qi Art Tai Chi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Qi Art Tai Chi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Qi Art Tai Chi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Qi Art Tai Chi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Qi Art Tai Chi

Bezoekers bekeken ook